Co nás čeká

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

  

blatenska rybi polevka

Kontakty

Kaspar
Ing. Jan Kašpar
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+420 387 774 678     +420 734 269 085
Vedoucí provozu –  administrativa provozu, příprava projektových návrhů, organizace plánu pokusů, kalkulace nabídek pro samostatné poptávky, harmonogram kurzů, výuky a veřejných prezentací, lektor kurzů zpracování ryb.
Levy
Ing. Eduard Levý
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
+420 601 591 085
Zástupce vedoucího provozu - odborná příprava realizace projektových návrhů, výuka rybí gastronomie, příprava rybích rautů a specialit.
Vobr
Bc. Josef Vobr
+420 606 399 655
Technik - realizace praktických částí pokusů a výuky, příprava výrobků a vstupních surovin pro přípravu rybích specialit, koordinace jednotlivých částí projektů v návaznosti na běžný provoz. Koordinace objednávek pro kamennou prodejnu.



 Kudy k nám:
mapa
 Kontakty:
 Ing. Jan Kašpar
 +420 387 774 678
 
 Otevírací doba:
 čtvrtek 9:00 - 17:00
--------------------------------------------------
kniha levy