Co nás čeká

Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

  

blatenska rybi polevka

Aktuality

Aktuality prodejny

 Vážení zákazníci, ve čtvrtek 1. 5. a 8. 5. bude kamenná prodejna Ryby pro zdraví UZAVŘENA. Pro sterilované výrobky můžete využít našeho e-shopu s možností doručení na výdejní místa zásilkové služby Balíkovna. Děkujeme.


POZOR!!

Spouštíme SLEVU na vybrané sterilované výrobky až do vyprodání zásob.

K dostátí na naší kamenné prodejně nebo prostřednictvím e-shopu.

4Jtech s.r.o. 4

 


Tento rok spouštíme novou vlnu kurzů pro veřejnost!

Kurz úpravy ryb - Za tajemstvím rybích chutí 2025-2027

Čeká Vás 6 hodin plných zábavy a dobrodružství s odborníky na zpracování a přípravu ryb. Začneme od základů. Jak vlastně s rybami v kuchyni pracovat, a na co si dávat pozor. Nejprve základní teorie, abyste věděli, co je principem jednotlivých kroků běžných postupů a jejich dopad na rybí svalovinu, jaká jsou úskalí skladování nebo kde se běžně chybuje. A až už budete mít pocit, že si toho víc pamatovat nemůžete, přesuneme se do výrobních prostor, kde si během dalších 4 hodin Vy sami vyzkoušíte, jak to vypadá, když se vše promítne do praxe. Můžete se těšit na různé postupy tepelných úprav, co je principem uzení, jak má správně probíhat a třeba i jaký je rozdíl mezi teplými a studenými marinádami. A samozřejmě budeme pořád něco ochutnávat!

Seminář je podpořeno projektem OPR: Za tajemstvím rybích chutí 2025–2027.

Přihlášení je možné pouze online na adrese: Portál celoživotního vzdělávání - Detail kurzu.


Vážení zákazníci,

prodejna je potevřena každý čtvrtek v časech 10:00 – 12:00 a 15:00 – 17:00.

Přijďte si k nám vybrat z nabídky čerstvých salátů, uzených ryb, polévek, paštik a dalších rybích specialit.

Nabídka na ....................

 

 Kudy k nám - kamenná prodejna:
mapa
 Kontakty:
 Ing. Anna Hovorková
 +420 387 774 678
 
 Otevírací doba:
 čtvrtek 10:00-12:00, 15:00-17:00
-----------------------------------------------
kniha levy